Avio prevoz robe

Avio prevoz robe je apsolutno prvi izbor transporta kod korisnika kojima trebaju naše usluge u što bržem roku. Kako je naša kompanija sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom, sada već vršimo prevoz robe ka svim državama svijeta dok za preuzimanje i dostavljanje robe na željenu adresu, garantujemo minimalni vremenski rok.

Ukoliko vaša početna adresa ili krajnja destinacija nemaju aerodrom, mi vam nudimo mogućnost kombinovanog transporta. Naime, pružamo rješenje koje podrazumijeva preuzimanje robe od ili do najbližeg aerodroma kao i sam avio prevoz robe.  

Kada je reč o svim dodatnim opcijama, naš tim nudi i pripremu dokumentacije, praćenje pošijke kao i obavljanje špediterskih dužnosti vezanih za carninjenje robe. Kao naši klijenti ste uvijek obavješteni o vremenu prispjeća i dostave.

Jedna od usluga koje pružamo, a koja se našim klijentima ispostavila kao esencijalna je i mogućnost skladištenja robe. Nevezano od toga da li vam je skladištenje neophodno prije ili nakon transporta, mi vam obezbjeđujemo ovu mogućnost u velikom magacinskom prostoru. Magacinski prostori širom sveta sa kojima sarađujemo, a koji nam pariraju po pitanju garancije i kvaliteta, su vam takođe na raspolaganju.

Ukoliko ste zabrinuti oko sigurnosti vaše robe prilikom avio prevoza, nemojte biti! Mi u potpunosti snosimo odgovornost za Vašu pošiljku od momenta preuzimanja, a za to i dobijate napismenu garanciju firme. Ukoliko ste zainteresovani da dodatno zaštite robu koju transportujemo, to možemo zajedno učiniti uspomoć osiguravajućih kuća sa kojima sarađujemo dugi niz godina i sa kojima imamo odličan odnos i pogodnosti.

Mi vam nudimo sigurnost i dugogodišnju garanciju kvaliteta. Na Vama je samo da nam prepustite sav prevoz robe avionom i da nam vjerujete. Svjesni smo da postoje različiti faktori koji utiču na Vaš izbor transporta, ali jedno je sigurno – ukoliko budete koristili naše usluge, nećete zažaliti. Za svaku vrstu nedoumica i dodatnih pitanja nas kontaktirajte, a mi ćemo Vam rado izaći u susret.