Dodatne usluge prevoza

Stojimo Vam na raspolaganju kad je u pitanju svaki transport robe, a naš tim ponosno stoji iza svih dodatnih usluga kojima mogu da se pohvale samo najistaknutije svetske kompanije. Uvjerite se u naš kvalitet i u sve načine na koje možemo da olakšamo Vaš prevoz robe i proces selidbe.  

Javno carinsko skladište

Naša kompanija nudi usluge javnog carinskog skladištenja koji podliježu svim standardima carinskih organa. Magacin na preko 500 m2 sadrži video i audio nadzor što znači da je vaša roba uvijek zaštićena i osigurana po najvišim standardima. Javno carinsko skladište ima obezbjeđen pristup parkinga svim teretnjacima. Skladištenje robe nikad nije bilo jednostavnije.

Streteški profesionalni konsalting u logistici

Naš tim logistike se dugi niz godina profesionalno bavi organizovanjem velikog broja transporta robe širom sveta. Iz tog razloga naše iskustvo ide u prilog planiranju transporta robe za koji nas angažujete.

Kao dodatnu ulugu, možemo ponuditi i strateški profesionalni konsalting u logistici. Ovom dodatnom uslugom možemo pojednostaviti svaki probem vezan za organizaciju transporta ili organizaciju lanca snabdevanja koji imate u svakodnevnom poslovanju. Garantujemo visok kvalitet usluge poslovanja.

Špediterske usluge

Kada je u pitanju špedicija, naš tim se dugogodišnjim radom i iskustvom na tržištu plasirao kao najbolji u ovoj oblasti. Sve vezano za uvoz i izvoz robe je naša uža specijalnost. Na raspolaganju su vam usluge uvoznog i izvoznog carninjenja robe, reeksporta carinjenja robe, priprema cjelokupne dokumentacije i neophodnih dozvola kao i osiguranje robe.

Prevoz automobila i šlep

Uzimajući u obzir da raspolažemo specijalizovanim vozilima, naša šlep služba omogućava klijentima prevoz automobila pravnih i fizičkih lica. Pored automobila šlep služba vrši i transport kombija, minibuseva bez obzira na to da li postoji utovar.

Prevoz robe hladnjačama

Transport vaše robe izuzetno je odgovaran posao, a mi smo se potrudili da za ovu vašu potrebu obezbjedimo najbolje tehnološke elemente, i u tome smo i uspeli. Naši kamioni koji mogu da nose od 1t do 22t, opremljeni su tako da mogu da transportuju bilo kakvu vrstu tereta. Ne samo da možemo da prevozimo različite terete, u zavisnosti od vaših potreba, već naš prevoz hladnjačama omogućava i  bilo koju temperatu koju vaša roba zahtjeva!

Distribucija robe

Za slučaj da Vašem poslu neophodan lanac snabdjevanja, naš tim se bavi i distribucijom robe. U okviru ovog sektora smo vodeći u regionu zbog oslanjanja na moderne tehnološke sisteme koje posjedujemo. Naša misija je da Vama smanjimo troškove i zajedno dođemo do rješenja koji će u najvećoj mjeri povećati produktivnost Vašeg poslovanja. Bavimo se Vašim zahtjevom do tančina, od identifikacije problema, sagledavanja lanca do utvrđivanja najekonimičnih metoda koji će Vam pomoći u poslu.

Prevoz polovnih automobila bez carine

Kako je danas obezbjeđen uvoz polovnih automobila iz Švajcarske bez plaćanja carine, naš tim će Vam pomoći u prikupljanju svih neophodnih podataka o carinskim pojedinostima koje su Vam neophodne. Pored toga, ostvarivanjem partnerstva sa švajcarskim agencijama, u mogućnosti smo da Vam ponudimo pronalazak idealnog automobila za Vas koji ćemo isporučiti na Vašu adresu. Možemo da Vam pomognemo oko svake nedoumice, a i imamo ubjedljivo najniže cijene na tržištu.

Prevoz vangabaritnog tereta

Transport vangabaritne robe, zbog svojih specifičnih karatkeristika, zahtjeva posebnu opremu i iskustvo, jer je prilikom prevoza neophodna opreznost pri zaštiti, pakovanju i prenosu tereta iz objekta u kom se nalazi.

Naša kompanija specijalizovana je za složene transportne projekte, a klijentima, ukoliko pravila dozvoljavaju, pružamo i uslugu kombinovanog prevoza koji podrazumijeva drumski, vodni i vazdušni prevoz robe.

Prevoz rasutog tereta

Naša firma Vam nudi transport svih vrsta rasutog tereta kako u našoj državi, tako i na međunarodnom nivou. U zavisnosti od Vaših potreba, transport robe može da se vrži željezničkim, drumskim ili vodnim saobraćajem. Naša specijalizovana vozila podrazumijevaju cisterne za prevoz rasutog tereta, kipere i šlepere. U rasute terete svrstavamo : ugalj, ugljenu prašinu, rude, koks, cement, šećer, so, pesak, sumpor i žitarice poput ječma, kukuruza, raža, soje i brašna.

Prevoz poljoprovrednih mašina

Ukoliko vam je neopodan prevoz traktora ili bilo kog vozila iz poljoprivrednog sektora, tu smo da Vam pomognemo. Naš tim je kvalifikovan za rukovanje svih tipova poljoprivrednih mašina. Obezbeđujemo i sve dozvole za prevoz vozila u okvirima naše zemlje i u svijetu. Vršimo prevoz traktora, silosa, presa za sijeno, vagona, kombajna i svih vrsta sijalica.

Izrada drvenih sanduka za prevoz

Na raspolaganju Vam je i izrada fumigiranih sanduka na kojima je važeći pečat i sertifikat firme. Kada je riječ o ovom tipu drvene ambalaže neophodno je osigurati usaglašenost propisima, a mi ovu uslugu obavljamo u skladu sa Međunarodnim standardom fitosanitarnih mjera. Dezinsekcija gasom, tačnije fumigacija podrazumijeva uništenje insekata opasnim hemikalijama. S obzirom da je rizik velik, fumigacija je dozvoljena samo ovlašćenim firmama koje imaju adekvatan kadar za ovu vrstu posla.

Naša kompanija se potrudila da Vam ponudi sve vrste usluge transporta koje Vam trebaju, kao i sigurnost prevoženja istih. Na Vama je samo da nam vjerujete. Za sva dodatna pitanja nas kontaktirajte.