Drumski prevoz robe

Naša kompanija širom Srbije i svijeta, pruža usluge prevoza robe na putu. Posjedujemo sopstvena vozila različitih kapaciteta, i zahvaljujući saradnji sa različitim inostranim prevoznicima, u mogućnosti smo da veoma brzo dostavimo robu na željenu adresu bilo gdje u svijetu.

Kada je u pitanju drumski prevoz robe, naša kompanija se trudi da na tržištu bude prepoznata kao firma koja svoje usluge prilagođava potrebama svojih mušterija. Ukoliko smatrate da Vam je isplativije da osim drumskog, koristite i vozila željezničkog, vazdušnog ili vodnog saobraćaja, naša kompanija Vam omogućava i kombinovani prevoz robe.

Takođe, svojim klijentima osim drumskog prevoza robe, nudimo i mogućnost profesionalnog istovara i utovara robe različitih gabarita. Posjedujemo modernu opremu, specijalna vozila i obučenu radnu snagu koja će ispuniti sve Vaše zahtjeve.

Obavljamo drumski prevoz hladnjačama, prevoz specijalnog tereta velikih kapaciteta, kao i prevoz rasutog tereta, a CMR osiguranje i ADR sertifikati garantuju da ćemo bezbjedno dostaviti i opasnu robu.

Po potrebi klijenata, uz uslugu drumskog prevoza obavljamo pakovanje, utovar, istovar, carinske procedure, špedicija i distribucija i pribavljamo sve vrste dozvola i dokumenata potrebnih za prevoz robe u inostranstvu.

Svojim mušterijama obezbeđujemo, po potrebi, i uslugu skladištenja roba u magacinima koji se prostiru na više od 1000 kvadratnih metara. U našim magacinskim prostorima možete, prije ili nakon transporta, skladištiti robu koja zahtjeva poseban tretman i redovnu inspekciju.

Osim standardne opreme, svako vozilo sadrži i uređaje za satelitsko praćenje, kako bi naši klijenti mogli da imaju informaciju o tome kako napreduje transport, takođe nudimo i mogućnost, da mušterije same prate prevoz robe u realnom vremenu.

Za potrebe selidbi, vršimo drumski prevoz kamionima i kombijima širom Srbije, ali i u svijetu. Osim garancije da će Vaša roba stići na željenu destinaciju, klijenti mogu tražiti i dodatno osiguranje. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, usluge drumskog prevoza, kao i prateće aktivnosti obavljamo u kratkom vremenskom roku.