Međunarodni prevoz robe

Prevoz robe na bilo koju destinaciju u svetu nudimo svojim klijentima uz garanciju da će roba bezbjedno i u najkraćem vremenskom roku stići na željenu adresu. Dugogodišnja saradnja sa međunarodnim prevoznicima iz celog sveta, omogućava brz prevoz robe bilo gde u svijetu, što nas posebno izdvaja u odnosu na druge konkurentske firme.

Naši klijenti mogu koristiti usluge drumskog, željezničkog, vazdušnog i vodnog transporta. Takođe, prema potrebi klijenata obezbeđujemo direktan, kombinovani, kontejnerski i zbirni međunarodni prevoz robe.

S obzirom na to da posjedujemo veliki broj vozila, možete biti sigurni da ćemo Vašu robu preuzimati brzo, pa tako nećete imati potrebu da dodatno plaćate njeno skladištenje.

Direktan prevoz robe podrazumeva korišćenje samo jednog vida transporta (drumski, željeznički, vazdušni i vodni), dok je kombinovani prevoz najbolji za duže relacije, jer smanjuje troškove i vrijeme transporta.

Kada je kontejnerski prevoz robe u pitanju, posebno se izdvaja usluga zbirnog transporta robe koja je najpogodnija prilikom prevoza robe malih količina, jer se u tom slučaju ne plaća zakup cijelog kontejnera ili transportnog vozila.

Uz uslugu međunarodnog prevoza robe, obavljamo i sve prateće aktivnosti:

  • Preuzimanje i isporuka robe na dogovorenoj adresi
  • Pakovanje i priprema robe za prevoz
  • Utovar i istovar tereta
  • Nabavljanje potrebnih dozvola i priprema dokumentacije
  • Obavljanje carinskih procedura
  • Špedicija
  • Distribucija

Prevoz automobila odnosno vozila u zemlji i svetu, predstavlja posebnu uslugu koju nudimo svojim klijentima. Transport automobila obavljamo specijalizovanim kamionima koji nude bezbjedan prevoz. Takođe, moguće je i dodatno osiguranje robe prilikom međunarodnog transporta.

Još jedna dodatna usluga je i obaveštavanje klijenata o prispjeću robe prilikom prevoza, kao i praćenje pošiljke u realnom vremenu putem GPS-a uređaja prilikom transporta.

Naši klijenti potpisuju ugovor kojim garantujemo da ćemo međunarodni prevoz robe obaviti u skladu sa dogovorom, kao i da će u slučaju nastanka štete tokom transporta, klijent dobiti obeštećenje. Svojim klijentima pružamo uslugu koja je u potpunosti prilagođena njihovim potrebama, zahtjevima i željama.