Međunarodni prevoz robe Afrika

Afričke zemlje se u poslednje vrijeme mogu podičiti ubrzanim razvojem,  pre svega zahvaljujući ogromnom potencijalu u oblasti investicija, kao i nepresušnim prirodnim bogastvima. Kada je u pitanju prevoz robe u Afriku, upravo iz ovih razloga se javila potreba za uslugom transporta robe iz Srbije, a isto kada je u pitanju roba iz Afrike.

Vrste kontejnerskog utovara

Naša kompanija ima višegodišnje iskustvo kada je u pitanju međunarodni prevoz robe, a može se pohvaliti i saradnjom sa preko 1000 agenata iz 37 zemlje svijeta, pri čemu smo u mogućnosti našim klijentima da kao uslugu ponudimo prevoz robe avionom, kao i kontejnerski prevoz robe.

Kada je u pitanju logistika i distribucija robe koja se odnosi na kontejnerski prevoz robe u Afriku, omogućavamo potpun kontejnerski utovar (FCL) i zbirni kontejnerski utovar (LCL). Potonji je idealan pre svega za manje pošiljke, jer obično u ovim slučajevima klijenti tačno znaju koju količinu robe treba da prevezu, kao i koliki će put u tom slučaju roba preći.

Dodatne usluge

Za pakovanje robe kao dodatnu uslugu nudimo izradu fumigiranih drvenih sanduka, od kojih svaki posjeduje validan pečat i sertifikat firme. Ova usluga se vrši u skladu sa Međunarodnim standardom fitosanitarnih mera, što vam garantuje da smo usaglašeni sa propisima za drvenu ambalažu. Takođe nudimo i jeftiniji način pakovanja robe, odosno na plastične palete, kada se roba vakumira streč folijom.

Naša kompanija u svojoj ponudi takođe ima i uslugu od vrata do vrata, koja se odnosi i na prevoz robe avinom, kao i na prevoz robe brodom, pri čemu se sa bilo koje adrese dostavlja na naznačenu adresu u Africi.

Pored standardnog osiguranja, koje se podrazumeva, nudimo i dodatno osiguranje, u saradnji sa društvima UNIQUA i BASLER, a kao dio kompletne suluge nudimo i podršku kod carinjenja, izvoza i uvoza robe.

Pošaljite nam upit a mi ćemo na njega odgovoriti u najkraćem mogućem roku, uz ponudu koja će najviše odgovarati vašim potrebama.