Prevoz robe – Džibuti

Džibuti je mala afrička država koja se nalazi na istoku kontinenta, na rogu Afrike, pri čemu dvije trećine stanovništva ove zemlje živi u istoimenom gradu. Pošto se glavne djelatnosti ove zemlje uglavnom baziraju na trgovini i pomorstvu, jer je Džibuti izlazna luka Etipije, ova država od ove godine postaje proizvodno-izvozni centar.

To znači da joj je omogućeno poslovanje sa cijelim svijetom, kao kapiji Afrike, što rezultira ekonomskim napretkom za ovu zemlju. Otvorena je nova zona na prostoru od 240 hektara, gde će se smjestiti strane firme, a procjenjuje se da će za 10 godina biti najveća ekonomska zona na tlu Afrike. Ovaj projekat predstavlja djelo kineskih firmi, ako deo “novog puta svile” kojim Kina želi da osvoji nova tržišta, jer se Džibuti nalazi na idealnoj poziciji: najvažniji pomorski put između Evrope i Azije.

Naša kompanija vam nudi izuzetno kvalitetnu uslugu prije svega zahvaljući tome što raspolažemo svom neophodnom opremom, dozvolama, kao i potrebnim iskustvom za prevoz svih vrsta robe, i to: konvencionalne robe, robe koja zahteva koja zahtjeva prevoz pod određenim uslovima (u hladnjačama), rasutog tereta i specijalnog tereta, kao što je vangabaritni, i prevoz opasnih materija.

Takođe, ogranzujemo prevoz robe po principima “od vrata do vrata”, “od luke do luke” i “od aerodroma do aerodroma”, što u dovoljnoj meri ilustruje našu profesionalnost. Preuzećemo robu na dogovorenoj adresi, i potom, u zavisnosti od potrebe, organzovati željeznički ili drumski prevoz, a potom i ukrcavanje i iskrcavanje na željenoj adresi.

Prevoz robe avionom

Bilo da vam je potrebna charter pošiljka ili pošiljka na redovnoj liniji, naša kompanija ima pravu ponudu za avionskog prevoza za vas. Nudimo vam brza, sigurna i pouzdana rješenja kada je u pitanju avio prevoz robe, pri čemu smo u stanju da pratimo vašu pošiljku 24/7 i informišemo vas o njenom trenutnom statusu, kao i o pristizanju.

Kontejnerski prevoz robe – vrste

Kada je u pitanju kontejnerski prevoz, u ponudi prvenstveno imamo zbirni prevoz robe i (LCL) i prevoz punih kontejnera (FCL).

 • LCL se preporučuje klijentima koji žele da prevezu manju količinu robe, po povoljnoj cijeni, pri čemu ne postoji ograničenje po pitanju minimuma robe koju možete prevesti
 • FCL je predviđen za klijente kojima je potrebno da zakupe zapreminu cijelog kontejnera, takođe po najpovoljnijim cenama

Prateće usluge

 • Priprema i pakovanje robe za uslove prevoza
 • Prevoz do mjesta utovara i potom od aerodroma/luke do željene destinacije
 • Utovar/istovar
 • Obezbjeđivanje potrebnih kontejnera
 • Priprema dokumentacije i neophodnih dozvola
 • Završavanje carinskih procedura i špediterskih radnji
 • Distribucija
 • Praćenje pošiljki u toku prevoza
 • Informisanje klijenta o statusu robe tokom prevoza i vremenu dospjeća robe

Pošto posedujemo preko 1000 m2 magacinskog prostora, možemo ponuditi i skladištenje vaše robe prije ili nakon prevoza, a mreža partnera i poslovnih saradnika koju posedujemo nam obezbeđuje kvalitetne uslove za tu svrhu.

Kako bismo opravdali vaše poverenje, izdajemo i garanciju za kvalitet naše usluge, kao i za bezbjednost vaše robe, a ako želite dodatno osiguranje, možemo ga obezbjediti preko osiguravajućih kuća UNIQUA i BASLER sa kojima imamo potpisane ugovore.

Ako vam je potrebna organizacija prevoza robe ili bilo kakva informacija, pošaljite nam vaš upit za ponudu avionskog i kontejnerskog prevoza robe u Džibuti.