Prevoz robe – Singapur

Razlog zbog kog smo postali jedna od najeminentnijih kompanija za prevoz robe je dugogodišnji rad i kvalitet za koji možemo da kažemo da je na najvišim svjetskim standardima. Prevoz robe iz Singapura kao i prevoz robe do Singapura obavljamo u minimalnom roku i po najpovoljnim cijenama na tržištu. Distribucija robe u Singapur i iz njega se obavlja na dva načina od kojih Vi samo treba da odaberete koji Vama više odgovora u odnosu na specifičnost pošiljke.

Isporuka do Singapura se obavlja na način koji podrazumijeva kontejnerski prevoz ili prevoz robe avionom. Naša kompanija radi po principu pouzeća robe na dogovorenoj adresi, a logistika naše firme obezbjeđuje prevoz robe željeznicom ili drumski prevoz robe do najbližeg aerodroma ili luke. Naš tim se bavi realizacijom ukrcavanje robe, a u našu odgovornost spada i njeno iskrcavanje na destinaciji odakle će biti isporučena na adresu primaoca.

Logistika naše firme omogućava da sve što se prevozi bude u potpunosti naša odgovornost, što znači da možete da se oslonite na nas da će sva vrsta robe biti dostavljena do željene adrese. Za svu robu se sklapa ugovor sa klijentom kojim se garantuje bezbjednost vaših dobara, koji ima pravnu težinu i koji podrazumeva adekvatnu nadoknadu u slučaju bilo kakvog oštećenja. Bilo da se radi o konvencionalnom teretu, specijalnom teretu, opasnim materijama ili skupocenim umetninama, nudimo garanciju o sigurnosti vaše robe.

Kada su u pitanju dodatne usluge koje klijentu mogu da zatrebaju, u oviru njih podrazumevamo skladištenje robe, vođenje carinske dokumentacije, logističku podršku kao i pakovanje robe. Bavimo se i izradom fumigiranih sanduka. Fumigacija predstavlja rizičan postupak uništavanja insekata gasom, tačnije opasnim hemikalijama. Za ovu uslugu imamo dozvolu i adekvatan kadar koji ovo radi dugi niz godina. Postoji i opcija pakovanja robe na plastične palete. U tom slučaju je vaša roba upakovana i vakumirana streč folijom.

Za sva dodatna pitanja, naš tim Vam je na raspolaganju putem mejla ili telefona.