Međunarodni prevoz Evropa

Ukoliko Vam treba međunarodni prevoz robe po najnižim cijenama, naš tim obavlja to na ekspeditivan i bezbjedan način godinama unazad zbog čega smo glavni predstavnici srpskog tržišta. Nezavisno od toga kakav je put pred nama i kolika količina robe se prevozi, postaraćemo se da vam obezbjedimo najkvalitetniju uslugu. Partnerstvo koje godinama ostvarujemo sa renomiranim agencijama u Evropi su dokaz naše uspješnosti i garancija da će se transport obaviti po najvišim standardima.

U slučaju da vam je neophodno da pošiljke robe stignu u što minimalnijem roku, treba da imate na umu da za zemlje Jugoistočne Evrope transport vršimo na svakodnevnom nivou, a da za baltičke države distribucija robe je najmanje jednom sedmično.

Zavisno od vaših preferencija i i specifičnosti robe, transport vršimo drumski (kamion), željezničkim i avio putem. Kada je u pitanju vodeni prevoz robe Evropa sa svojom razvijenom riječnom mrežom nudi pregršt mogućnosti.

Sa našim iskusnim timom ne morate da razmišljate o pakovanju robe, prevozu, distribuciji robe, a u naš domen spada i obavljanje carinskih procedura kao i špedicija. Korisnicima naših usluga je omogućeno praćenje svake pošiljke s obzirom na to da imamo GPS sistem za praćenje u svim vozilima.

Bilo da Vam je potreban konvencionalni prevoz robe, prevoz specijalnih tereta ili opasnih materija, mi garantujemo isporuku na bilo koju adresu Evrope. Pored transporta bavimo se i selidbama širom Evrope, stoga možemo reći da smo tu za svaku vrstu Vama neophodne usluge.

Ukoliko želite da dodatno osigurate robu, to možete učiniti sa jednom od naših partnerskih kuća za osiguranje, a mi Vam svejedno nudimo pravnu garanciju kojom potrvrđujemo da smo odgovorni za Vašu robu od trenutka preuzimanja. Za svako moguće oštećenje robe, uz našu garanciju dobijate adekvatnu novčanu nadoknadu.

Ako Vas zanima u kojim sve državama Evrope obavljamo prevoz robe, možete pogledati ovde.

Vjerujte u naš tim koji se godinama izdvaja po kvalitetu rada. Za svaku nedoumicu i dodatno pitanje smo Vam uvek na raspolaganju.