Međunarodni prevoz Južna Amerika

Dugogodišnji rad i iskustvo koje imamo, omogućio nam je vezu sa agencijama iz cijelog svijeta. Prevoz robe iz Južne Amerike kao i prevoz robe do Južne Amerike obavljamo avio i kontejnerskim transportom. Prevoz robe do najudaljenijih krajeva obezbjeđujemo u najkraćem roku i po najpovoljnijim cenama. Bilo da se opredjelite za kontejnerski prevoz robe ili avio prevoz, tu smo da Vam omogućimo isporuku pošiljke na najkvalitetniji način.

Ukoliko je u pitanju distribucija robe koja nije vremenski ograničena, a niska cena Vam je prioritet, preporučujemo usluge Zbirnog kontejnerskog transporta (LCL). Na ovaj način se paket prevozi sporije, ali je ovo ekonomičan i takođe siguran izbor.

Kada se odlučite za transport punih kontejnera (FCL), dobijate uslugu koja podrazumijeva i ugovaranje zakupa prostora na kontejnerskom brodu, koordinaciju isporuke praznog kontejnera na mesto utovara, realizovanje popunjavanja teretnice, carinjenje kao i predaju utovarenog kontejnera.

Logistika naše firme omogućava raznolikost prevoza robe. To znači da transport robe u Južnu Ameriku i iz nje može da podrazumeva konvencionalan teret, vangabaritne terete, hranu, sirovine i nakit. Pored ovih usluga, vrši se i transport biljaka, životinja kao i sigurni prevoz posmrtnih ostataka.

Svu vašu robu osiguravamo garantnim listom sa pečatom naše firme. Ukoliko se robi desi bilo kakvo oštećenje, dobijate adekvatnu novčanu nadokandu. U slučaju da želite dodatno da osigurate dobra koja transportujemo za Vas, to možete učiniti uspomoć nekih od osiguravajućih kuća sa kojima imamo partnerski odnos.

Kada se govori o međunarodnom transportu robe, sa našim sistemom koji funkcioniše dugi niz godina i dodatnim uslugama koje obezbeđujemo za Vas možete nam vjerovati i prepustiti svaku vrstu transporta i selidbi. Dodatne usluge podrazumijevaju i skladištenje robe, sređivanje dokumenata za carinu, logističku podršku tokom cjelokupnog trajanja procesa kao i specijalne načine pakovanja. Za sva Vaša pitanja, nedoumice i dodatna obrazloženja, možete nas uvijek kontaktirati, a mi ćemo Vam rado izaći u susret.