Prevoz robe – Ekvador

Za vaše potrebe vršimo prevoz robe u Ekvador, kao i prevoz robe iz Ekvadora. Garantujemo vam međunarodni prevoz robe po najpristupačnijm cenama na tržištu i najvišem standardu. Naše dugogodišnje iskustvo je garancija za kvalitet kad je u pitanju distrubucija robe, njena isporuka i kompletno praćenje pošiljke.

Bilo da se radi o uvozu ili izvozu robe u Ekvador, naš tim vam stoji na raspolaganju. Zbog pouzdanih partnerskih odnosa koje smo izgradili sa agencijama ove južnoameričke države, možete se osloniti da ćemo za vas uslugu obaviti u minimalnom vremenskom roku. Na vama je da se odlučite da li vam više odgovara kontejnerski prevoz robe ili prevoz robe avionom.

Kontejnerski prevoz vaše pošiljke se može obaviti na dva načina. Zbirni transport robe je namenjen klijentima kojima je distribucija robe od važnosti, ali kojima vremenski rok nije bitan. Na ovaj način ne morate da ispunite nikakav minimum robe, te je ovo idealan izbor za sve kojima je niska cijena prioritet.

Kada se odlučite za transport punih kontejnera (FCL), dobijate uslugu koja podrazumijeva i ugovaranje zakupa prostora na kontejnerskom brodu, koordinaciju isporuke praznog kontejnera na mjesto utovara, realizovanje popunjavanja teretnice, carinjenje kao i predaju utovarenog kontejnera.

Prevoz robe u Južnu Ameriku i prevoz robe iz Južne Amerike je omogućen zbog našeg velikog obima poslovanja i kontakta koje smo stvarili širom svijeta. Logistika naše firme je odgovorna za to što poznajemo najbrže drumske rute i vršimo avio prevoz i prevoz kontejnerima na redovnom, nedeljnom (dnevnom) nivou.

Kada se vaša roba prevozi, imamo na umu da Vam je sigurnost onoga što ste nam povjerili na prvom mestu. Iz tog razloga se potpisuje ugovor koji ima pravnu snagu i koji garantuje da će naša usluga biti obavljena na najkvalitetniji moguć način. U slučaju da želite da dodatno osigurate vašu robu, to možete da učinite sa jednom od osiguravajućih kuća sa kojima blisko sarađujemo.

Naša kompanija će vam uvek izaći u susret za sva preostala pitanja i dogovore. Možete nas kontaktirati putem mejla ili telefona.