Međunarodni prevoz Severna Amerika

Kada govorimo o tome zašto je naš tim dominantan na tržištu, tu ubrajamo činjencu da međunarodni transport robe ma koliko destinacija bila udaljena radimo u minalnom roku po najboljim cijenama. Uz dugogodišnje iskustvo i tradiciju koja sama govori za nas, u mogućnosti smo da Vam priuštimo vrhunski kvalitet kada je u pitanju prevoz robe u Ameriku.

Dokaz da možete da se uzdate u naše usluge je taj da sa agencijama širom svijeta uključujući Ameriku imamo sjajne odnose zbog kojih smo u prilici da Vam obezbjedimo svaki vid prevoza bilo da je u pitanju avio transport robe ili kontejnerski prevoz robe.

Prevoz robe brodom, tačnije kontejnerski prevoz robe nudi dvije opcije. Ukoliko je u pitanju distribucija robe za koju nije neophodno minimalno vrijeme isporuke, a niža cijena Vam ide u prilog, naša preporuka su usluge Zbirnog kontejnerskog transporta (LCL). Na ovaj način se paket prevozi sporije, ali je ovo ekonomičan i takođe siguran izbor.

Kada se odlučite za transport punih kontejnera (FCL), usluga je složenija i obuhvata ponudu koja podrazumijeva i ugovaranje zakupa prostora na kontejnerskom brodu, koordinaciju isporuke praznog kontejnera na mjesto utovara, realizovanje popunjavanja teretnice i carinjenje. Na kraju se napunjeni kontejneri predaju agentu brodara u luci isporuke, nakon čega organizujemo i istovar. Ova opcija je bolja za sve klijente kojima je vremenska odrednica na prvom mestu.

Kada govorimo o međunarodnom transportu, imajte na umu da vršimo avio prevoz robe iz Amerike, kao i prevoz robe u Ameriku. Vaše pošiljke mogu biti konvencionalnog karaktera, ali takođe prevozimo specijalne terete, opasne materije za koje su neophodna posebna vozila, nakit i umjetnička djela, hranu, sirovine, biljke i životinje. Takođe, vršimo uslugu i prevoza posmrtnih ostataka.

Bavimo se i izradom fumigiranih sanduka, a fumigacija podrazumijeva postupak uništavanja insekata gasom, tačnije opasnim hemikalijama. Za ovu uslugu imamo dozvolu i adekvatan kadar koji ovo radi dugi niz godina. Postoji i opcija pakovanja robe na plastične palete. U tom slučaju je vaša roba upakovana i vakumirana streč folijom.

Kada su u pitanju dodatne usluge koje klijentu mogu da zatrebaju, otvoreni smo za svaki vid pomoći i u stanju smo da Vam to omogućimo po visokim standardima. Kada govorimo o dodatnim uslugama to podrazumeva skladištenje robe, vođenje carinske dokumentacije, logističku podršku kao i pakovanje robe. Ukoliko je u pitanju selidba, vodimo se principom koji podrazumeva da od zadate adrese do željene adrese dostavimo robu u najkraćem roku.

Vaša roba je osigurana našim garantnim listom koji vam pruža sigurnost da će sve biti obavljeno na adekvatan način i da u slučaju bilo kakvog oštećenja robe, dobijate novčanu nadokandu. Ukoliko želite da dodatno osigurate svoju robu, imate mogućnost da to učinite sa jednom od naših partnerskih osiguravajućih kuća.

Za sva dodatna pitanja smo Vam uvek na raspolaganju, a možete nas kontaktirati putem mejla ili broja telefona.