Prevoz robe – Ilinois

Ilinois spada u jednu od Sjedninjenih Američkih Država sa čijim agencijama naš tim dugi niz godina sarađuje i ima odlične partnerske odnose. Kada vam je neophodna isporuka pošiljke, distribucija robe, selidba, uvoz robe iz Ilinoisa, mi smo vam na raspolaganju. Logistika poslovanja je takva da Vam garantujemo najkvalitetniji prevoz robe u minimalnom roku.

Naša firma svojim klijentima nudi dvije opcije: kontejnerski prevoz robe u Ilinois ili avio prevoz robe u Ilinois. Bilo da je reč o robi iz Ilinoisa koju želite na Vašoj adresi ili da roba treba da bude isporučena u Ilinois, princip je isti. Nakon što utvrdimo koji vid prevoza je najekonomičniji i koji ispunjava standarde u skladu sa vašim prioritetima, u najkraćem roku započinjemo proces međunarodnog transporta.  

Avio prevoz robe je apsolutno prvi izbor transporta kod korisnika kojima trebaju naše usluge u što bržem roku. Kako je naša kompanija sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom, sada već vršimo prevoz robe ka svim državama svijeta dok za preuzimanje i dostavljanje robe na željenu adresu, garantujemo minimalni vremenski rok.

Kontejnerski prevoz vaše pošiljke se može obaviti na dva načina. Zbirni transport robe je namenjen klijentima kojima je distribucija robe od važnosti, ali kojima vremenski rok nije bitan. Na ovaj način ne morate da ispunite nikakav minimum robe, te je ovo idealan izbor za sve kojima je niska cijena prioritet.

Kada se odlučite za transport punih kontejnera (FCL), dobijate uslugu koja podrazumeva i ugovaranje zakupa prostora na kontejnerskom brodu, koordinaciju isporuke praznog kontejnera na mesto utovara, realizovanje popunjavanja teretnice, carinjenje kao i predaju utovarenog kontejnera.

Od dodatnih usluga izdvajamo skladištenje vaše robe u našem magacinskom prostoru, ali i u prostorima širom sveta sa kojima imamo partnerske odnose. Pored toga, možete nam poveriti i pripremu dozvola i dokumentacije kao i obavljanje carinskih procedura i špediterskih radnji.

Za sva dodatna pitanja i dogovore, možete nas kontaktirati putem mejla ili broja telefona.