Prevoz robe – Kalifornija

Savezna država Kalifornija je još jedna zemlja sa čijim agencijama naša firma njeguje dugogodišnje partnerske odnose. Kalifornija se izdvaja po svojoj ekonomskoj moći koja je na području SAD dominantna. Ono što je prednost našeg tima su sjani odnosi i visoki standardi koje je naša logistika uspostavila, a na osnovu kojih garantujemo minimalni rok isporuke pošiljke po najnižim cijenama u regionu.

Prevoz robe iz Amerike, ali i prevoz robe u Ameriku za nas nije velilki izazov jer na svakodnevnom nivou sarađujemo sa klijentima koji su nam ukazali povjerenje i za koje obavljamo ovaj posao na najkvalitetniji način. U skladu sa osetljivošću robe i najpraktičnijim vidom organizacije u dogovoru sa našim timom možete se odlučiti između dvije opcije: avio prevoz robe u Kaliforniju (kao i iz Kalifornije) kao i za kontejnerski prevoz robe u Kaliforniju.

Avio prevoz robe je apsolutno prvi izbor transporta kod korisnika kojima trebaju naše usluge u što bržem roku. Kako je naša kompanija sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom, sada već vršimo prevoz robe ka svim državama sveta dok za preuzimanje i dostavljanje robe na željenu adresu, garantujemo minimalni vremenski rok.

Ukoliko se riješite za opciju kontejnerskog prevoza robe, na raspolaganju vam je zbirni transport robe (LCL) i transport robe punih kontejnera (FCL). Zbirni transport robe je preporuka naše kompanije za sve klijente kojima je prioritet cijena usluge jer na ovaj način niste u obavezi da ispunite nikakv minimum robe.

Od dodatnih usluga izdvajamo skladištenje vaše robe u našem magacinskom prostoru, ali i u skladišnim prostorima širom svijeta sa kojima imamo partnerske odnose. Pored toga, možete nam poveriti i pripremu dozvola i dokumentacije kao i obavljanje carinskih procedura i špediterskih radnji.

Kada se vaša roba prevozi, imamo na umu da Vam je sigurnost onoga što ste nam povjerili na prvom mjestu. Iz tog razloga se potpisuje ugovor koji ima pravnu snagu i koji garantuje da će naša usluga biti obavljena na najkvalitetniji moguć način. U slučaju da želite da dodatno osigurate vašu robu, to možete da učinite sa jednom od osiguravajućih kuća sa kojima blisko sarađujemo.

Za sva dodatna pitanja i ostvarivanje saradnje, možete nam se obratiti putem mejla ili kontakt telefona.