Prevoz robe – Teksas

Dugogodišnje iskustvo našeg tima zbog kog imamo veliku mrežu partnerskih odnosa obuhvata i saveznu države Teksas. Zbog pouzdanog tima i visokih standarda koje smo postavili veliki broj klijenata nam je povjerio prevoz robe u Teksas kao i prevoz robe iz Teksasa. Naša firma uspješno prevozi robu po najnižim cijenama u minimalnom roku.

Klijentima je na raspolaganju avio prevoz robe kao i kontejnerski prevoz robe. Ukoliko se riješite za opciju kontejnerskog prevoza robe, na raspolaganju vam je zbirni transport robe (FCL) i transport robe punih kontejnera (LCL). Zbirni transport robe je preporuka naše kompanije za sve klijente kojima je prioritet cijena usluge jer na ovaj način niste u obavezi da ispunite nikakav minimum robe.

Avio prevoz robe je prvi izbor transporta kod korisnika kojima trebaju naše usluge u što bržem roku. Kada je u pitanju distribucija robe, isporuka pošiljke kao i uvoz robe iz Teksasa mi vam nudimo mogućnost kombinovanog transporta. Naime, pružamo rješenje koje podrazumijeva preuzimanje robe od ili do najbližeg aerodroma kao i sam avio prevoz robe.   

Logistika naše kompanije funkcioniše na način koji olakšava klijentima svaki vid prevoza, transporta i selidbi. Bilo da Vam je potreban konvencionalni prevoz robe iz Amerike, prevoz specijalnih tereta ili opasnih materija, mi garantujemo jednak kvalitet usluge.

U slučaju da su vam potrebne dodatne usluge, mi Vam stojimo na raspolaganju za sve prateće aktivnosti koje su od važnosti za vaš transport.  Kada govorimo o dodatnim uslugama to podrazumeva skladištenje robe, vođenje carinske dokumentacije, logističku podršku kao i pakovanje robe.

Bavimo se i izradom fumigiranih sanduka, a fumigacija podrazumeva postupak uništavanja insekata gasom, tačnije opasnim hemikalijama. Za ovu uslugu imamo dozvolu i adekvatan kadar koji ovo radi dugi niz godina. Postoji i opcija pakovanja robe na plastične palete. U tom slučaju je vaša roba upakovana i vakumirana streč folijom.

Ukoliko želite da dodatno osigurate robu, to možete učiniti sa jednom od naših partnerskih kuća za osiguranje, a mi Vam svejedno nudimo pravnu garanciju kojom potrvrđujemo da smo odgovorni za Vašu robu od trenutka preuzimanja.

Za sva dodatna pitanja i nedoumice koje imate, uvijek nas možete kontaktirati.