Naslovna

NAJBOLJI U OBLASTI LOGISTIKE NA BALKANU

AVIO PREVOZ ROBE

Uvjerite se zašto je avio prevoz robe najtraženija usluga koju nam klijenti zahtevaju, a koju obavljamo sa velikom dozom profesionalnosti.

Kamion prevoz robe

DRUMSKI PREVOZ ROBE

Zahvaljujući saradnji sa razlilčitim inostranim prevoznicima, u mogućnosti smo da veoma brzo dostavimo robu na željenu adresu bilo gde u svijetu.

KONTEJNERSKI PREVOZ ROBE

Prevoz robe kontejnerima vršimo u bilo koju svijetsku luku, uz istu dozu pažnje bez obzira na udaljenost.

[innovation_heading title=”O NAMA”]

Cilj osnivanja naše firme je bio na prvom mjestu da se ljudima obezbijedi prevoz robe koji će biti najkvalitetniji na tržištu i u koji će klijenti imati povjerenja. I kada govorimo o selidbama i o transportu, nudimo najviše standarde.

Bilo da je u pitanju nacionalni ili međunarodni prevoz robe, logistika koju naš tim pruža uz mnogo godina rada, na visokom nivou, obezbjeđuje izuzetne uslove transporta. Možemo se pohvaliti najprestižnijom opremom i malom konkurencijom na tržištu za prevoz robe u drumskom saobraćaju, ali i u avio saobraćaju kao i u uslugama prevoza kontejnerima.

Ponosni smo na partnerstva širom svijeta koje smo ostvarili i zbog kojih prevozi robe nisu nikad bili jednostavniji. U okviru naše ponude nudimo usluge logistike, distribucije, pakovanja i špedicije.

Kada je reč o selidbama stambenih i poslovnih prostora, iskustva naših klijenata dokazuju da smo u ovoj sferi nezamjenjivi. Možete nam se obratiti i za domaći i za međunarodni transport robe i možete sami odabrati da li želite prevoz robe kamionom ili bilo koji drugi tip vozila.

Opremljeni smo specijalizovanim prevoznim sredstvima, a naš tim posjeduje znanje o najisplativijim načinima transporta i najbržim rutama na svijetu.

Naša misija je da zadovoljimo sve vaše potrebe za transportom i olakšamo Vam ovaj proces koji naš tim obavlja na najfunkcinalniji način. Iako smo se već na regionalnom nivou kotirali kao jaka firma, nama je svako iskustvo klijenata važno, zato ćemo Vam se posvetiti i postarati da opravdamo Vaše povjerenje.

Svjesni smo da je nekad vrlo teško vjerovati kompanijama, ali mi smo se potrudili da Vaša sigurnost u nas bude na prvom mjestu. Svaki dogovor koji postignemo ćemo ozvaničiti ugovorom koji Vam garantuje izvršenje posla i nadoknadu u slučaju štete. Ukoliko to smatrate neophodnim, uvek možete dodatno osigurati Vašu robu sa jednom od kuća sa kojima sarađujemo.

Za sva pitanja i nedoumice smo Vam uvijek na raspolaganju i radujemo se Vašem pozivu.

Doniranje novca

Budimo humani

Kompanija HCP je odlučila da donira 5 € deci bez roditeljskog staranja i 5 € azilima za životinje širom Srbije, od svakog uspešno ostvarenog upita.