Prevoz robe – Etiopija

Etiopija je država koja se nalazi na krajnjem istoku Afrike, čija je najrazvijenija privredna grana poljoprivreda, dok se industrija nalazi na početnom nivou razvoja, ali i pored toga se može pohvaliti sa 926 km pruge, mrežom puteva ukupne dužine 10 000 km, i dva međunarodna aerodroma od postojećih 61.

Naša kompanija se može pohvaliti kako dugogodišnjim iskustvom, tako i odličnim poznavanjem tržišta i saradnjom sa partnerima u Etiopiji, zbog čega smo u stanju da zagarantujemo brz, siguran i pouzdan prevoz robe do roga Afrike i obrnuto.

Nudimo izuzetno kvalitetnu uslugu prije svega zahvaljući tome što raspolažemo svom neophodnom opremom, dozvolama, kao i potrebnim iskustvom za prevoz svih vrsta robe, i to: konvencionalne robe, robe koja zahteva koja zahtjeva prevoz pod određenim uslovima (u hladnjačama), rasutog tereta i specijalnog tereta, kao što je vangabaritni, i prevoz opasnih materija.

Takođe, ogranzujemo prevoz robe po principima “od vrata do vrata”, “od luke do luke” i “od aerodroma do aerodroma”, što u dovoljnoj mjeri ilustruje našu profesionalnost. Preuzećemo robu na dogovorenoj adresi, i potom, u zavisnosti od potrebe, organzovati železnički ili drumski prevoz, a potom i ukrcavanje i iskrcavanje na željenoj adresi.

Kontejnerski prevoz robe – vrste

Kada je u pitanju kontejnerski prevoz, u ponudi prvenstveno imamo zbirni prevoz robe i (LCL) i prevoz punih kontejnera (FCL).

 • LCL se preporučuje klijentima koji žele da prevezu manju količinu robe, po povoljnoj cijeni, pri čemu ne postoji ograničenje po pitanju minimuma robe koju možete prevesti
 • FCL je predviđen za klijente kojima je potrebno da zakupe zapreminu celog kontejnera, takođe po najpovoljnijim cenama

Prevoz robe avionom

Bilo da vam je potrebna charter pošiljka ili pošiljka na redovnoj liniji, naša kompanija ima pravu ponudu za avionskog prevoza za vas. Nudimo vam brza, sigurna i pouzdana rješenja kada je u pitanju avio prevoz robe, pri čemu smo u stanju da pratimo vašu pošiljku 24/7 i informišemo vas o njenom trenutnom statusu, kao i o pristizanju.

Prateće usluge

 • Priprema i pakovanje robe za uslove prevoza
 • Prevoz do mesta utovara i potom od aerodroma/luke do željene destinacije
 • Utovar/istovar
 • Obezbeđivanje potrebnih kontejnera
 • Priprema dokumentacije i neophodnih dozvola
 • Završavanje carinskih procedura i špediterskih radnji
 • Distribucija
 • Praćenje pošiljki u toku prevoza
 • Informisanje klijenta o statusu robe tokom prevoza i vremenu dospeća robe

Pošto posjedujemo preko 1000 m2 magacinskog prostora, možemo ponuditi i skladištenje vaše robe pre ili nakon prevoza, a mreža partnera i poslovnih saradnika koju posjedujemo nam obezbeđuje kvalitetne uslove za tu svrhu.

Kako bismo opravdali vaše poverenje, izdajemo i garanciju za kvalitet naše usliuge, kao i za bezbjednost vaše robe, a ako želite dodatno osiguranje, možemo ga obezbjediti preko osiguravajućih kuća UNIQUA i BASLER sa kojima imamo potpisane ugovore.

Ako vam je potrebna organizacija prevoza robe ili bilo kakva informacija, pošaljite nam vaš upit za ponudu avionskog i kontejnerskog prevoza robe u Etiopiju.