Međunarodni prevoz robe Australija

Kada je u pitanju avio i kontejnerski prevoz robe u Australiju, naša kompanija, uz pomoć mreže i iskustva pouzdanih saradnika kojom možemo da se pohvalimo, je u mogućnosti da ovu vrstu međunarodnog prevoza robe sprovede efikasno i u najkraćem mogućem periodu.

Za bilo kakav prevoz robe Australija predstavlja izazov sama po sebi, zbog čega je dobra logistika primarni ključ našeg uspjeha. Upravo zbog toga smo u stanju da obezbjedimo prevoz osetljive robe, odnosno robe koja zahteva kontrolisane uslove tokom transporta, specijalnog tereta, rasutog tereta, kao i opasnih materija. Vidjećete da smo za to više nego kvalifikovani zahvaljujući znanju, opremi i svim potrebnim dozvolama koje posjedujemo.

Vrste prevoza robe

Prevoz robe u Australiju, i iz nje, organizujemo kao prevoz robe avionom, i kao kontejnerski prevoz robe. Kontejnerski prevoz robe se može odnositi na zbirni (LCL) ili prevoz punih kontejnera (FCL). Zbirni u ovom slučaju predstavlja jeftiniji vid transporta, predviđen za manje količine robe, dok transport punih kontejnera zahtjeva niz dodatnih aktivnosti, organizaciju utovara i istovara, kao i koordinaciju, što mi sve obavljamo za vas.

Dodatne usluge i prateći poslovi

U dodatne usluge koje nudimo spada izrada drvenih fumigiranih sanduka i pakovanje na plastične palete, a u prateće poslove koje naša kompanija nudi svojim klijentima spadaju:

  • Pakovanje robe i priprema za uslove prevoza
  • Prevoz robe do mesta utovara, i od luke/aerodroma za iskrcavanje do određene destinacije
  • Utovar i istovar robe
  • Obezbjeđivanje potrebnih vrsta kontejnera
  • Sređivanje i priprema neophodne dokumentacije i dozvola
  • Obavljanje carinske procedure i špedicija
  • Distribucija robe
  • Praćenje pošiljki tokom prevoza
  • Obaveštavanje klijenta o statusu robe tokom prevoza i vremenu dospjeća

Za klijente kojima je, pored prevoza robe, potrebno i skladištenje, nudimo preko 1000 m2 modernog i funkcionalnog magacinskog prostora.

Kako bi vam garantovali kvalitet naše usluge, prilikom potpisivanja ugovora izdajemo pravnu granaciju, a ukoliko je vaša želja da robu dodatno osigurate, to smo u mogućnosti da uradimo u BASLER I UNIQA osiguravajućim kućama.

Ako želite da svoj posao proširite i na ovo tržište, za šta vam je neophodan prevoz robe avionom ili brodom, obratite se nama i dopustite nam da napravimo ponudu koja će biti u skladu sa vašim potrebama i strijemljenjima.