Prevoz robe – Kolumbija

Za potrebe klijenata, naša usluga obuhvata prevoz do najudaljenijih krajeva svijeta u najbržem roku. Bilo da je u pitanju prevoz robe u Kolumbiju ili prevoz robe iz Kolumbije, naš tim garantuje uslugu po najvišim standardima i najnižim cijenama na tržištu.

Kolumbija je država u severozapadnom dijelu Južne Amerike sa čijim agencijama imamo sjajne partnerske odnose zbog čega je vaša roba u sigurnim rukama. Distribucija robe se obavlja na dva načina, a u dogovoru sa našim timom, vi se opredeljujete za onu koja vama najviše odgovara.

Klijentima je na raspolaganju avio prevoz robe kao i kontejnerski prevoz robe. Ukoliko se rešite za opciju kontejnerskog prevoza robe, na raspolaganju vam je zbirni transport robe i transport robe punih kontejnera. Zbirni transport robe je preporuka naše kompanije za sve klijente kojima je prioritet cijena usluge jer na ovaj način niste u obavezi da ispunite nikakv minimum robe.

Logistika naše kompanije funkcioniše na način koji olakšava klijentima svaki vid prevoza, transporta i selidbi. Naime, svaka isporuka se vrši od jedne željene adrese do druge, a mi kombinujemo vrste prevoza koji će biti najbrži i najlakši vid transporta. Bilo da Vam je potreban konvencionalni prevoz robe u Južnu Ameriku, prevoz specijalnih tereta ili opasnih materija, mi garantujemo jednak kvalitet usluge.

Avio prevoz robe je prvi izbor transporta kod korisnika kojima trebaju naše usluge u što bržem roku. Kako je naša kompanija sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom, sada već vršimo prevoz robe ka svim državama svijeta dok za preuzimanje i dostavljanje robe na željenu adresu, garantujemo najbolji vremenski rok.

U slučaju da su vam potrebne dodatne usluge, mi Vam stojimo na raspolaganju za sve prateće aktivnosti koje su od važnosti za vaš transport.  Kada govorimo o dodatnim uslugama to podrazumeva skladištenje robe, vođenje carinske dokumentacije, logističku podršku kao i pakovanje robe.

Ukoliko želite da dodatno osigurate robu, to možete učiniti sa jednom od naših partnerskih kuća za osiguranje, a mi Vam svejedno nudimo pravnu garanciju kojom potvrđujemo da smo odgovorni za Vašu robu od trenutka preuzimanja. Za svako moguće oštećenje robe, uz našu garanciju dobijate adekvatnu novčanu nadoknadu.

Za sva dodatna pitanja i dogovore, naša kompanija će vam rado izaći u susret.