Usluge

Tim koji obećava stoji iza svake obavljene selidbe i prevoza robe na nacionalnom i međunarodnom nivou. Sve što se prevozi u minimalnom roku po najpristupačnijim cenama na tržištu, logistika našeg poslovanja garantuje. Bavimo se svakim vidom prevoza, a ni najudaljenije destinacije nisu preveliki izazov za nas. Bilo da Vaše potrebe zahtevaju uvoz, izvoz robe, selidbe ili dsitribuciju robe, zajedničkim dogovorom dolazimo do naijdealnijeg rešenja u skladu sa vašim prioritetima i budžetom.

Drumski prevoz robe

Kada je u pitanju drumski prevoz robe, naša kompanija se trudi da na tržištu bude prepoznata kao firma koja svoje usluge prilagođava potrebama svojih mušterija. Prevoz robe kamionom obavljamo po najvišim standardima s obzirom na stečeno iskustvo, poznavanje puteva i najbržih ruta za najkraće predviđeno vreme.

Prevoz robe železnicom

Naša kompanija godinama sarađuje sa međunarodnim železničkim upravama, zahvaljujući kojima možemo svojim klijentima obezbediti brojne pogodonosti prilikom prevoza robe železnicom. Bezbedan i brz železnički prevoz robe širom sveta nudi naša kompanija klijentima uz garanciju da će u najkraćem vremenskom roku roba stići na željenu destinaciju.

Avio prevoz robe

Avio prevoz robe je apsolutno prvi izbor transporta kod korisnika kojima trebaju naše usluge u što bržem roku. Kako je naša kompanija sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom, sada već vršimo prevoz robe ka svim državama sveta dok za preuzimanje i dostavljanje robe na željenu adresu, garantujemo najviši kvalitet usluge.

Kontejnerski prevoz robe

Kontejnerski prevoz robe vršimo po principipu punih kontejnerskih utovara (FCL) ili zbirnog kontejnerskog transporta (LCL). Iz dugogodišnjeg rada sa klijentima smo uvideli različite potrebe, stoga možemo da Vam ponudimo svaki vid kontejnerskog prevoza robe koji Vam je potreban.

Specijalni prevoz robe

Naša kompanija, zahvaljujući zaposlenima koji su obučeni da obavljaju prevoz specijalne robe, nudi svojim klijentima prevoz nafte i gasa, kao i prevoz opasne robe. Zahvaljujući modernoj opremi, znanju i ljudskim resursima koje naša kompanija ima, svojim klijentima nudimo sledeće usluge: prevoz vetrenjača, prevoz građevinskih mašina, metalna industrija, prevoz opreme za gasnu i hemijsku industriju, prevoz opreme za elektroprivredu, prevoz opreme i mašina za rudarsku industriju, transportni projekti, instalacija vetrenjača, teški pretovari, manipulacija i montaža.

Dodatne usluge prevoza

Naš tim ponosno stoji iza svih dodatnih usluga kojima mogu da se pohvale samo najistaknutije svetske kompanije. Uverite se u naš kvalitet i u sve načine na koje možemo da olakšamo Vaš prevoz robe, isporuku pošiljke i selidbe. Neke od dodatnih usluga prevoza koje nudimo su: javno skladištenje robe, špediterske usluge, šlep, špediterske usluge, prevoz robe hladnjačama, distribucija robe, izrada sanduka za prevoz…

Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti putem mejla ili broja telefona.