Kontejnerski prevoz robe

Saznajte na koji način da vaša roba bude najefikasnije transportovana integralno i multimodalno.

Kako je naša firma svojim iskustvom došla na mapu najeminentnijih kompanija koje se bave prevozom robe, brodarske agencije svuda u svetu su otvorila svoja vrata za saradnju sa nama. Iz tog razloga mi danas možemo da Vam ponudimo kontejnerski prevoz robe iz bilo koje države.

Do sada smo najponosniji na odnos koji negujemo sa zemljama Jugoistočne Evrope i u okviru njih sa lukama Koper, Solun, Var, Konstanca, Rijeka, Hamburg i Beograd. Možemo se pohvaliti i odličnom saradnjom koju smo ostvarili sa dalekim državama Azije poput Tajvana, Indije, Singapura, Koreje i Kine. Bitno je ovog puta istaći i Australiju sa kojom smo dugogodišnji partneri.

Ukoliko Vas zanima da li vršimo kontejnerski prevoz robe po principipu punih kontejnerskih utovara (FCL) ili zbirnog kontejnerskog transporta (LCL), vršimo oba. Iz dugogodišnjeg rada sa klijentima smo uvideli različite potrebe, stoga možemo da Vam ponudimo svaki vid kontejnerskog prevoza robe koji Vam je potreban.

Naša preporuka klijentima je da se odluče za zbirni transport robe ukoliko imaju potrebu za transportom manjih količina robe između udaljenih destinacija jer za ovu opciju ne postoji minum koji mora biti ispunjen. Kada su u pitanju kontejnerski prevozi cena je manja ukoliko koristite zbirni transport robe za pevoz manjih tereta.

Posebna pogodnost za prevoz robe za i iz Kine. Uspostavljanja je teretne želežnička linije između Kine i Srbije koja je skratila vreme putovanja robe na 25 dana.  Cargo linije između Kine i Srbije stvara mogućnosti i za sve privrednike iz Srbije, ali i regiona, da mogu svoju robu da izvoze na kinesko tržište, kao i da uvoze potrebnu robu iz Kine, jer je železnički transport mnogo isplativiji od vazdušnog i pomorskog saobraćaja.

Železnički saobraćaj jedan je od centralnih vidova saobraćaja kineske globalne ekonomske inicijative “Pojas i put”, a brza železnička pruga od Beograda do Budimpešte sastavni je deo ovog projekta

Kada je sigurnost vaše robe u pitanju, nudimo Vam garanciju na svu robu od trenutka preuzimanja. Ipak, ukoliko želite dodatno da zaštite robu koja se transportuje to možete učiniti sa jednom od osiguravajućih kuća sa kojima imamo potpisane ugovore.

Svi prevozi, bili drumski, železnički ili avio su vam raspolaganju za trasnport robe do željene luke. Sve što se tiče ukrcavanja i iskrcavanja robe, deo je odgovornosti koju snosimo.

Logistika naše firme vam garantuje da ćemo u minimalnom vremenskom roku obezbediti sve vezano za kontejnerski prevoz. Kontejneri, priprema dokumentacije, carinska procedura kao i pakovanje i priprema robe je naša odgovorost. Imajte na umu i da raspolažemo i sa sopstvenim magacinskim prostorom kao i da sarađujemo sa mestima za skladištenje u celom svetu koji vam garantuju sigurnost ukoliko vam treba odlaganje robe.

Možete nas kontaktirati za svaki vid prevoza robe, od konvencionalnog tereta, preko opasnog, vangabaritnog i mnogih drugih.