Prodaja polovnih (rabljenih) prekookeanskih / brodskih / pomorskih transportnih kontejnera

PRODAJA BRODSKIH PREKOOKEANSKIH KONTEJNERA

Beoptrol Logistics vrši uslugu prodaje svih tipova polovnih – rabljenih i novih prekookeanskih, pomorskih transportnih brodskih kontejnera.  Bilo da želite da ih kupite ili iznajmite po veoma povoljnim cenama. Pored brodskog transportanaši pomorski kontejneri su idealni za privremena skladišta, skladištenje ličnih stvari, građevinskog materijala, nameštaja. Sama konstrukcija kontejnera ga čini odličnom zamenom za bilo koju građevinu, jer ćete posle taj isti kontener moći da premestite, ili prodate, što isto možete uraditi uz pomoć nas.

Takođe, naši brodski/pomorski prekookeanski kontejneri nude veoma visok nivo sigurnosti od krađe i provala, jer imaju 4 brave koje se zaključavaju. S obzirom da su namenjeni za brodski prekookeanski transport, otporni su na slanu vodu i velike težine, jer preko jednog bude naslagano jos 10 kontejnera sa više tona tereta u svakom, što je još jedan od razloga da predstavljaju idealno rešenje, pošto su otporni na sve spoljne fizičke i vremenske uticaje. Svi naši kontejneri prolaze detaljne provere, i svaki ima važeći CSC sertifikat, što znači da je spreman za plovidbu. Pod je izradjen drveta sa slojem protiv klizanja.

Prodaja polovnih (rabljenih) kontejnera

Prodaja polovnih (rabljenih) kontejnera su obično kontejneri koju su se koristili samo za jedan prevoz od jedne do druge luke, i nakom toga ostaju na lagaru i prodajemo kao polovni kontejneri. Još jedna velika prednost je, što kupovinom polovnog kontejnera, uz našu pomoć pri kasnijoj prodaji Vam se vraća uloženi novac.

Dimenzije kontejnerskih vrata su 2,340×2,280mm, vrata su dvokrilna sa 4 šipke za zatvaranje, i otvaraju se pod uglom od 270°.

Naši kontejneri ispunjavaju sledeće standarde: ISO 668 ,ISO 1496-1, CSC

Svi naši brodski prekookeanski transportni kontejneri su napravljeni od CORTEN antikoroznog čelika, koji je posebno dizajniran za upotrebu u brodskoj industriji. Boja kojom je ofarban kontejner je otporna na slanu vodu.

Kompanija Beopetrol Logistic Vam obezbeđuje kupovinu kontejnera po sistemu ključ u ruke, od vrata do vrata. Postoji mogućnost i da sami transportujete svoj kontejner iz luke gde se kontejner nalazido željene adrese.

Kupovina kontejnera predstavlja najbolju alternativu od građenja prostora, kako zbog lakog kasnijeg premeštanja, tako i zvog povrata investicije nakon prodaje. Idealan je kao priveremo skladište za alata prilikom zidanja zgrada i većih kompleksa, kasnije se lako može premestiti na novo gradilište.

Slike kontejnera sa našeg skladišta

polovan kontejner 20ft beopetrol    prodaja polovnih kontejnera 40ft

transport kontejnera Beograd Beopetrol    Rabljeni kontejner beopetrol

IZNAJMLJIVANJE BRODSKIH KONTEJERA

Kompanija Beopetrol Logistics vrši  iznajmljivanje kontejnera.

Kontejnere iznajmljujemo na teritoriji celog Balkana uključujući sledeće zemlje (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Bugarska, Grčka)  

U svakoj od navedenih zemalja konstantno na lageru imamo veliki broj kontejnera koji su spremni za prodaju i spremni za isporuku Odmah.

TRANSPORT BRODSKIH/POMORSKIH KONTEJNERA

Kompanija Beopetrol Logistics vrši uslužni prevoz kontejnera ka svim Evropskim lukama. Transport vršimo namenskim prikolicama za prevoz kontejnera. Posebna pogodnost za transport kontejnera na terirotiji grada Beograda. Beopetrol je tu da Vam da korisne sugestije kako biste dobili pravi odnos cene i kvaliteta.

Prodaja kontejner