Prevoz robe – Džibuti

Džibuti je mala afrička država koja se nalazi na istoku kontinenta, na rogu Afrike, pri čemu dve trećine stanovništva ove zemlje živi u istoimenom gradu. Pošto se glavne delatnosti ove zemlje uglavnom baziraju na trgovini i pomorstvu, jer je Džibuti izlazna luka Etipije, ova država od ove godine postaje proizvodno-izvozni centar.

To znači da joj je omogućeno poslovanje sa celim svetom, kao kapiji Afrike, što rezultira ekonomskim napretkom za ovu zemlju. Orvorena je nova zona na prostoru od 240 hektara, gde će se smestiti strane firme, a procenjuje se da će za 10 godina biti najveća ekonomska zona na tlu Afrike. Ovaj projekat predstavlja delo kineskih firmi, ako deo “novog puta svile” kojim Kina želi da osvoji nova tržišta, jer se Džibuti nalazi na idealnoj poziciji: najvažniji pomorski put između Evrope i Azije.

Naša kompanija vam nudi izuzetno kvalitetnu uslugu pre svega zahvaljući tome što raspolažemo svom neophodnom opremom, dozvolama, kao i potrebnim iskustvom za prevoz svih vrsta robe, i to: konvencionalne robe, robe koja zahteva koja zahteva prevoz pod određenim uslovima (u hladnjačama), rasutog tereta i specijalnog tereta, kao što je vangabaritni, i prevoz opasnih materija.

Takođe, ogranzujemo prevoz robe po principima “od vrata do vrata”, “od luke do luke” i “od aerodroma do aerodroma”, što u dovoljnoj meri ilustruje našu profesionalnost. Preuzećemo robu na dogovorenoj adresi, i potom, u zavisnosti od potrebe, organzovati železnički ili drumski prevoz, a potom i ukrcavanje i iskrcavanje na željenoj adresi.

Prevoz robe avionom

Bilo da vam je potrebna charter pošiljka ili pošiljka na redovnoj liniji, naša kompanija ima pravu ponudu za avionskog prevoza za vas. Nudimo vam brza, sigurna i pouzdana rešenja kada je u pitanju avio prevoz robe, pri čemu smo u stanju da pratimo vašu pošiljku 24/7 i informišemo vas o njenom trenutnom statusu, kao i o pristizanju.

Kontejnerski prevoz robe – vrste

Kada je u pitanju kontejnerski prevoz, u ponudi prvenstveno imamo zbirni prevoz robe i (LCL) i prevoz punih kontejnera (FCL).

 • LCL se preporučuje klijentima koji žele da prevezu manju količinu robe, po povoljnoj ceni, pri čemu ne postoji ograničenje po pitanju minimuma robe koju možete prevesti
 • FCL je predviđen za klijente kojima je potrebno da zakupe zapreminu celog kontejnera, takođe po najpovoljnijim cenama

Prateće usluge

 • Priprema i pakovanje robe za uslove prevoza
 • Prevoz do mesta utovara i potom od aerodroma/luke do željene destinacije
 • Utovar/istovar
 • Obezbeđivanje potrebnih kontejnera
 • Priprema dokumentacije i neophodnih dozvola
 • Završavanje carinskih procedura i špediterskih radnji
 • Distribucija
 • Praćenje pošiljki u toku prevoza
 • Informisanje klijenta o statusu robe tokom prevoza i vremenu dospeća robe

Pošto posedujemo preko 1000 m2 magacinskog prostora, možemo ponuditi i skladištenje vaše robe pre ili nakon prevoza, a mreža partnera i poslovnih saradnika koju posedujemo nam obezbeđuje kvalitetne uslove za tu svrhu.

Kako bismo opravdali vaše poverenje, izdajemo i garanciju za kvalitet naše usluge, kao i za bezbednost vaše robe, a ako želite dodatno osiguranje, možemo ga obezbediti preko osiguravajućih kuća UNIQUA i BASLER sa kojima imamo potpisane ugovore.

Ako vam je potrebna organizacija prevoza robe ili bilo kakva informacija, pošaljite nam vaš upit za ponudu avionskog i kontejnerskog prevoza robe u Džibuti i uverite se zašto smo najbolji!