Prevoz robe – Indija

Indija, iako daleka zemlja jugoistočne Azije, nama nije preveliki izazov. Zbog tradicije naše kompanije i dobrih odnosa koje smo tokom godina izgradili sa svetskim kompanijama prevoz robe iz Indije kao i prevoz robe iz Indije, obavljamo po najvišim standardima koji će sigurno zadovoljiti Vaše najviše kriterijume. Po povoljnim cenama se roba prevozi, a cena pošiljke je najkonkurentnija na tržištu.

Kako su za transport robe do Indije neophodne dozvole i posebna oprema, logistika našeg tima se postarala da sve bude na zadatom nivou. Vaše mogu biti konvencionalnog karaktera, ali takođe prevozimo specijalne terete, opasne materije za koje su neophodna posebna vozila, nakit i umetnička dela, hranu, sirovine, biljke i životinje. Takođe, vršimo uslugu i prevoza posmrtnih ostataka. Nevezano od toga da li je u pitanju indijska roba ili roba koju do tamo prevozimo za Vas, usluga je na istom nivou.

Bilo da je u pitanju roba iz Indije koju želite na svojoj adresi ili da robu šaljete do Indije, to radimo na dva načina. Ukoliko se odlučite za avio transport robe nudimo najidealnija i ekonomična rešenja koja uključuju kako čarter letove tako i redovne linije.

Druga opcija je kontejnerski transport robe koji može biti zbirni (LCL) i transport punih kontejnera (FCL). Ukoliko je u pitanju distribucija robe za koju nije neophodno minimalno vreme isporuke, a niža cena Vam ide u prilog, naša preporuka su usluge Zbirnog kontejnerskog transporta (LCL).

U slučaju da su vam potrebne dodatne usluge, mi Vam stojimo na raspolaganju za sve prateće aktivnosti koje su od važnosti za vaš transport.  Kada govorimo o dodatnim uslugama to podrazumeva skladištenje robe, vođenje carinske dokumentacije, logističku podršku kao i pakovanje robe. Ukoliko je u pitanju selidba, vodimo se principom koji podrazumeva da od zadate adrese do željene adrese dostavimo robu u najkraćem roku.

Za sva dodatna pitanja i bilo koje vrste nedoumice nas možete kontaktirati, a naš tim će Vam izaći u susret.