Prevoz robe – Tajland

 

Zbog dugogodišnjeg iskustva na polju međunarodnog transporta ostvarili smo mnogbrojne kontakte, a Tajland je jedna od država sa čijim agencijama imamo najbolje odnose i zbog kojih možemo da Vam garantujemo uslugu za prevoz robe po najvišim standardima. Prevoz robe na Tajland kao i prevoz robe sa Tajlanda obavljamo po povoljnim cenama. U zavisnosti od Vaših preferencija i osetljivosti pošiljke na raspolaganju vam je avio transport robe i kontejnerski prevoz robe.

Kontejnerski prevoz vaše pošiljke se može obaviti na dva načina. Zbirni transport robe je namenjen klijentima kojima je distribucija robe od važnosti, ali kojima vremenski rok nije bitan. Na ovaj način ne morate da ispunite nikakav minimum robe, te je ovo idealan izbor za sve kojima je niska cena prioritet.

Kada se odlučite za transport punih kontejnera (FCL), dobijate uslugu koja podrazumeva i ugovaranje zakupa prostora na kontejnerskom brodu, koordinaciju isporuke praznog kontejnera na mesto utovara, realizovanje popunjavanja teretnice, carinjenje kao i predaju utovarenog kontejnera.

Naša kompanija radi po principu pouzeća robe na dogovorenoj adresi, a logistika naše firme obezbeđuje prevoz robe železnicom ili drumski transport robe do najbližeg aerodroma ili luke. Naš tim se bavi realizacijom ukrcavanje robe, a u našu odgovornost spada i njeno iskrcavanje na destinaciji odakle će biti isporučena na adresu primaoca.

Od dodatnih usluga izdvajamo skladištenje vaše robe u našem magacinskom prostoru, ali i u prostorima širom sveta sa kojima imamo partnerske odnose. Pored toga, možete nam poveriti i pripremu dozvola i dokumentacije kao i obavljanje carinskih procedura i špediterskih radnji.

Bavimo se i izradom fumigiranih sanduka, a fumigacija podrazumeva postupak uništavanja insekata gasom, tačnije opasnim hemikalijama. Za ovu uslugu imamo dozvolu i adekvatan kadar koji ovo radi dugi niz godina. Postoji i opcija pakovanja robe na plastične palete. U tom slučaju je vaša roba upakovana i vakumirana streč folijom.

Kada se vaša roba prevozi, imamo na umu da Vam je sigurnost onoga što ste nam poverili na prvom mestu. Iz tog razloga se potpisuje ugovor koji ima pravnu snagu i koji garantuje da će naša usluga biti obavljena na najkvalitetniji moguć način. U slučaju da želite da dodatno osigurate vašu robu, to možete da učinite sa jednom od osiguravajućih kuća sa kojima blisko sarađujemo.

Za sva dodatna pitanja i nedoumice koje imate, uvek nas možete kontaktirati.