Prevoz robe – Venecuela

Ponosni smo na iskustvo stečeno u dugogodišnjem radu naše kompanije i kontaktima koje smo ostvarili sa agencijama u čitavom svetu. Isti je slučaj kada je u pittanju država Južne Amerike Venecuela sa kojom dugi niz godina ostvarujemo izvanredne rezultate. Distribucija robe se obavlja po najvišim svetskim standardima sa najkonkurentnijim cenama na tržištu. Isporuka pošiljke je uz naš tim uvek u najkraćem mogućem roku.

Bilo da je u pitanju roba iz Venecuele koju želite na svojoj adresi ili da želite prevoz robe do Vencuele, mi smo vam na raspolaganju. Logistika našeg tima vam garantuje najkvalitetniji kontejnerski prevoz robe ili prevoz robe avionom. U skladu sa vašim preferencijama i osetljivošću robe na vama je da u dogvoru sa nama izaberete najbolji način za prevoz robe. Ukoliko želite da roba iz Venecuele stigne na Vašu adresu ili da se naša firma postara za prevoz robe u Venecuelu, izlazimo Vam u susret u minimalnom roku.

Kada su u pitanju dodatne usluge koje klijentu mogu da zatrebaju, otvoreni smo za svaki vid pomoći i u stanju smo da Vam to omogućimo po visokim standardima. Kada govorimo o dodatnim uslugama to podrazumeva skladištenje robe, vođenje carinske dokumentacije, logističku podršku kao i pakovanje robe. Ukoliko je u pitanju selidba, vodimo se principom koji podrazumeva da od zadate adrese do željene adrese dostavimo robu u najkraćem roku.

Bavimo se i izradom fumigiranih sanduka, a fumigacija podrazumeva postupak uništavanja insekata gasom, tačnije opasnim hemikalijama. Za ovu uslugu imamo dozvolu i adekvatan kadar koji ovo radi dugi niz godina. Postoji i opcija pakovanja robe na plastične palete. U tom slučaju je vaša roba upakovana i vakumirana streč folijom.

Vaša roba je osigurana našim garantnim listom koji vam pruža sigurnost da će sve biti obavljeno na adekvatan način i da u slučaju bilo kakvog oštećenja robe, dobijate novčanu nadokandu. Ukoliko želite da dodatno osigurate svoju robu, imate mogućnost da to učinite sa jednom od naših partnerskih osiguravajućih kuća.

Za sva dodatna pitanja smo Vam uvek na raspolaganju, a možete nas kontaktirati putem mejla ili broja telefona.