Međunarodni prevoz Severna Amerika

Kada govorimo o tome zašto je naš tim dominantan na tržištu, tu ubrajamo činjencu da međunarodni transport robe Severna Amerika ma koliko destinacija bila udaljena radimo u minalnom roku po najboljim cenama. Uz dugogodišnje iskustvo i tradiciju koja sama govori za nas, u mogućnosti smo da Vam priuštimo vrhunski kvalitet kada je u pitanju prevoz robe u Ameriku.

Dokaz da možete da se uzdate u naše usluge je taj da sa agencijama širom sveta uključujući Ameriku imamo sjajne odnose zbog kojih smo u prilici da Vam obezbedimo svaki vid prevoza bilo da je u pitanju avio transport robe ili kontejnerski prevoz robe.

Prevoz robe Severna Amerika brodom, tačnije kontejnerski prevoz robe nudi dve opcije. Ukoliko je u pitanju distribucija robe za koju nije neophodno minimalno vreme isporuke, a niža cena Vam ide u prilog, naša preporuka su usluge Zbirnog kontejnerskog transporta (LCL). Na ovaj način se paket prevozi sporije, ali je ovo ekonomičan i takođe siguran izbor.

Kada se odlučite za transport punih kontejnera (FCL), usluga je složenija i obuhvata ponudu koja podrazumeva i ugovaranje zakupa prostora na kontejnerskom brodu, koordinaciju isporuke praznog kontejnera na mesto utovara, realizovanje popunjavanja teretnice i carinjenje. Na kraju se napunjeni kontejneri predaju agentu brodara u luci isporuke, nakon čega organizujemo i istovar. Ova opcija je bolja za sve klijente kojima je vremenska odrednica na prvom mestu.

Kada govorimo o međunarodnom transportu, imajte na umu da vršimo avio prevoz robe iz Amerike, kao i prevoz robe u Ameriku. Vaše pošiljke mogu biti konvencionalnog karaktera, ali takođe prevozimo specijalne terete, opasne materije za koje su neophodna posebna vozila, nakit i umetnička dela, hranu, sirovine, biljke i životinje. Takođe, vršimo uslugu i prevoza posmrtnih ostataka.

Bavimo se i izradom fumigiranih sanduka, a fumigacija podrazumeva postupak uništavanja insekata gasom, tačnije opasnim hemikalijama. Za ovu uslugu imamo dozvolu i adekvatan kadar koji ovo radi dugi niz godina. Postoji i opcija pakovanja robe na plastične palete. U tom slučaju je vaša roba upakovana i vakumirana streč folijom.

Kada su u pitanju dodatne usluge koje klijentu mogu da zatrebaju, otvoreni smo za svaki vid pomoći i u stanju smo da Vam to omogućimo po visokim standardima. Kada govorimo o dodatnim uslugama to podrazumeva skladištenje robe, vođenje carinske dokumentacije, logističku podršku kao i pakovanje robe. Ukoliko je u pitanju selidba, vodimo se principom koji podrazumeva da od zadate adrese do željene adrese dostavimo robu u najkraćem roku.

Vaša roba je osigurana našim garantnim listom koji vam pruža sigurnost da će sve biti obavljeno na adekvatan način i da u slučaju bilo kakvog oštećenja robe, dobijate novčanu nadokandu. Ukoliko želite da dodatno osigurate svoju robu, imate mogućnost da to učinite sa jednom od naših partnerskih osiguravajućih kuća.

Ovde možete pogledati u kojim državama Severne Amerike obavljamo prevoz robe.

Za sva dodatna pitanja smo Vam uvek na raspolaganju, a možete nas kontaktirati putem mejla ili broja telefona.