Prevoz robe železnicom

Bezbedan i brz železnički transport robe širom sveta nudi naša kompanija klijentima uz garanciju da će u najkraćem vremenskom roku roba stići na željenu destinaciju.  Prevoz robe železnicom obavljamo po potrebi klijenata direktno ili u kombinaciji sa drumskim, vazdušnim i vodenim prevozom.

Naša kompanija godinama sarađuje sa međunarodnim železničkim upravama, zahvaljujući kojima možemo svojim klijentima obezbediti brojne pogodonosti prilikom prevoza robe železnicom.

Ukoliko se Vaša roba dostavlja ili preuzima na destinaciji na kojoj se ne nalazi železnički terminal, svojim klijentima nudimo multimodalni prevoz. Ovaj prevoz podrazumeva utovar ili istovar robe na željenoj adresi, prevoz tereta do ili sa železničke stanice, kao i predaju robe.

Prevoz robe, možemo prema zahtevima klijenata, organizovati u pojedinačnim vagonima, grupama kola ili maršutnim vozovima. Kada su u pitanju vagonske pošiljke, transport robe obavljamo u klasičnim ili specijalnim vagonima, otvorenim, zatvorenim, kao i u vagonima sa visokim stranicama. Takođe, prevoz automobila obavljamo u specijalnim plato kolima.

Zahvaljujući modernoj opremi i dugogodišnjem iskustvu, naša kompanija obavlja transport opasne robe i specijalnih tereta. Takođe, za svoje klijente obavljamo i dodatne usluge:

  • Utovar i istovar robe, kao i priprema robe za transport
  • Nabavka neophodnih dozvola
  • Priprema tovarnog lista i ostale dokumentacije
  • Obavljanje carinske procedure
  • Pratimo vagonske pošiljke i obaveštavamo klijente o vremenu dospeća robe

Posedujemo magacinske prostore za skladištenje robe koji se prostiru na više od 1000 kvadratnih metara, a zahvaljujući partnerima koje imamo svuda u svetu, svojim klijentima nudimo i uslugu skladištenja robe, pre i nakon železničkog transporta.

Takođe, prilikom potpisivanja ugovora nudimo pravnu garanciju da će Vaša roba stići na željenu destinaciju. Uz to, klijentima pružamo i mogućnost da dodatno zaštite robu u Basler i Uniqa osiguravajućim firmama. Ukoliko želite bezebednu i kvalitetnu uslugu železničkog transporta, onda je naša kompanija pravi izbor za Vas.